dijous, 12 de març del 2015

TIANA I MÉS: APUNTS D’UNA MITJANIT AL CENTRE CÍVIC DE L’ESCORXADOR




APUNTS (estrictament personals) D’UNA MITJANIT AL CENTRE CÍVIC DE L’ESCORXADOR 


Va ser ahir, més enllà de les 0 hores del dia 12 de març del 2015 quan unes quantes persones aplegades a l’assemblea de la plataforma Km0 de Tiana, vam decidir una cosa senzilla: seguir avançant per fer camí junts. En un camí que volem compartit i obert a molts, a tothom i per això, entre altres coses, transformen el moviment en una candidatura per a les properes eleccions  municipals. I que el projecte l’encapçali l’Isaac Salvatierra.    


Deia ahir en algun moment anterior de la tarda “Calen tantes, totes, les mans, peus, braços, caps, tots els sentits i la millor voluntat, generositat i paraules plenes de sentit i projectes clars per (re)construir l'espai de tots..., a Tiana per exemple”


Doncs passada la mitjanit, cansats però amb més empenta que mai, empenta que també ens arribava d’altres persones que no havien pogut assistir a la reunió, vam dir que si, que definitivament ens hi posàvem.   


Hi ha hagut un treball previ de diagnosi i recollida d’opinions que comença gairebé un any abans, però sobre tot hi ha moltíssim a aprendre, junts, molt treball per fer, moltes sinergies i voluntats que guanyar, moltes veus que acollir. Serà dur, és clar. Cadascú des de la responsabilitat que pugui i vulgui assumir.   


Amb sinceres i profundes ganes de superar vells estils i sense rancúnies, sense usar el passat només com excusa per justificar el present, no perdre però mai la memòria, valorant tot allò bo de tots el llegats precedents. Treballar des de la Tiana del segle XXI, com no pot ser d’altra manera.



I com a membre alhora de Gent pel progrés de Tiana i de Junts Per Tiana amb responsabilitats institucionals com a regidor a l’ajuntament, i per tant de retre comptes davant dels votants de Gent i de tot Tiana, sé que ben aviat prendrem i farem pública una decisió com a col·lectiu polític. Crec que sigui quina sigui serà encertada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada