dijous, 9 de maig del 2013

TRES APUNTS CATALANS AMB DATA, UN DEL MON EN QUE VIVIM I PORTES QUE S'OBREN




Tres apunts amb data d’avui (9 de maig de 2013)
  • Ahir va parlar el TC i em vaig fer més independentista, vaig veure més tard un diputat imputat i amb bigoti parlant al parlament i ja no ho era tant. Vull un país lliure però no a qualsevol preu! 

  • Avui han aprovat a l’Aragó això de la LAPAO i m’he tornat més independentista, he vist la immensa manifestació en defensa de l’educació pública i de qualitat a Barcelona i a tant altres llocs i retallant per aquí, privatitzant per allà, ja no ho soc tant d’independentista.

  • Sembla que a Viladecavalls ha prosperat una moció de censura amb imputats i trànsfugues de protagonistes, és per plorar.


Un del món en que vivim 

  • Sembla que a la fabrica del Bangladesh ja comptabilitzen 900 morts, 8 més en una altra i que han tancat 18 fàbriques tèxtils més per raons de seguretat. Sembla que alguna de la roba que comprem i vestim esta tacada.


Portes que s'obren

  • Ja es parla obertament de procés constituent o conceptes similars, de canvi radical i important, de rebel·lió, de continuar el treball fet fins ara i alhora, de recuperar il·lusions, de participació, de lluita i resistència tan actives com pacifiques, de defensar el bé comú, l’espai i els recursos públics i tornar a aprendre a compartir. Moltes persones, alguns partits i col·lectius s’hi estant sumant, hi haurà debat és clar. Hi ha portes que s’obren!   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada