diumenge, 18 d’octubre del 2015

CATALUNYA EN COMÚ: UNA NOVA OPORTUNITAT

Sobre la proposta de candidatura catalana per al 20D a partir de Barcelona en Comú , potser, només potser, si es fa bé, si ho fem bé, serà el desllorigador de moltes coses, serà una aposta pels ponts sense trampes, fins i tot un punt de trobada de l'independentisme transversal amb altres moviments i necessitats i accions molt i molt transversals també de canvis cap a una societat més justa, neta, solidària, participativa...! 

Si ICV, Podem, CUP, ERC EuIA, Procés Constituent i altres grups, plataformes i gent amb altres maneres de pensar i ideologies (gent de CDC, del PSC i desencantats diversos) ho entenen, hi col·laboren amb humilitat i ho sabem explicar a la gent ens en sortirem! 

Si Podemos, IU i altres grups a Espanya ho entenen i respecten millor per a tots plegats. I a sobre donariem un clar missatge al món: no renunciem en cap cas a la sobirania per decidir el país (i el món) que volem construir entre tots. 


Falten pocs dies i estem a les beceroles d'aquesta possibilitat, és una bona oportunitat per superar la situació empantanegada que ens ha deixat el 27S i l'actitud poc democràtica i obstruccionista del PP i PSOE i els seus amics a Europa.

Som-hi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada