dijous, 15 d’octubre del 2015

CERTES INCERTESES

¿Que potser desvariegem col·lectivament? Hi ha, aquí, allà i més enllà, a qui agrada que perdem el senderi, la paciència, la rebel·lia i l'exigència d'una justícia socialment justa! Avui, més que mai, amb la que està caient a tot el món, se'ns convida (o se'ns vol obligar) a jugar partides i jocs de rol que no ens agraden gens. 
No volem ser titelles de ningú, volem ser lliures per pensar, decidir i créixer humanament. Ah! i no volem oblidar, ni passats passats ni passats molt recents ni el present ni el futur que vindrà. No, no ens interessen els jocs de trons si res o molt poc canvia. 

Si cal, anirem lents, és clar. Alhora és cert que és un moment d'oportunitats, i per a molts més de necessitat vital i urgència. Desaprofitar-lo seria llençar novament pedres a la teulada d'una societat (perdoneu-me el pessimisme) altre cop emmalaltida d'egoïsme, vanitat i lluita pel poder i abduïda pels diners i les riqueses. 

CONTRAPUNT OPTIMISTA: hi ha molta saba nova, esperança i il·lussió i, sobre tot molt treball que tants i tantes fan cada dia, per impedir que triomfi cap mena de barbàrie!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada